Tweede Kennissessie (14/10): Warmtenet Enschede is de duurzaamste van Nederland

Wij nodigen u graag uit voor de online kennissessie ” Warmtenet Enschede is de duurzaamste van Nederland ” op 14 oktober 2020!

Barry Scholten (Sr. Key Accountmanager bij Ennatuurlijk) zal een presentatie geven over de 8 kilometer Warmtebaan die in 2020 in Enschede is aangelegd. Dankzij deze Warmtebaan zijn er drie bestaande gasgestookte warmtenetten verduurzaamd en in totaal ruim 2.000 huishoudens aangesloten. Afvalenergiebedrijf Twence speelt een belangrijke rol als producent van deze duurzame warmte. Meer dan 99,5% van de benodigde warmte komt van Twence. Dit maakt het warmtenet in Enschede het duurzaamste warmtenet van Nederland. Meer informatie kunt u vinden op de website: https://ennatuurlijk.nl/warmtenetten/enschede

Meld u nu aan! En laat u 14 oktober inspireren door het verhaal van Barry Scholten.

U kunt zich inschrijven voor de kennissessie op de website: https://taskforce.wiefm.eu/nl/veranstaltungen/warmtenet-enschede/  

Tijd:                      14 oktober 2020 (14:00- 15:00).

Locatie:                Online (Zoom)

Kosten:                U kunt gratis deelnemen