Online presentatie reeks begint op 1 oktober

Het 1e thema “Koude lokale verwarming in Warendorf”

Op 1 oktober start een reeks online presentaties met als thema ‘warmtetransitie in de EUREGIO’. Het Task Force team heeft verschillende sprekers uit Nederland en Duitsland uitgenodigd om praktische voorbeelden, warmtetechnologieën en aanpakken te presenteren. Sluit u ook bij één van de webinars aan?

Het Task Force team wilt door middel van inspirerende online presentaties technologische kennis, en ervaringen delen met gemeenten en andere betrokkenpartijen uit de grensregio. Iedere gemeenten heeft dezelfde of soortgelijke vraagstukken en uitdagingen. Door het uitwisselen van kennis en (best practice) ervaringen kan men van elkaar leren, de grensoverschrijdende samenwerking word bevordert en de warmtetransitie in de grensregio versnelt.

Een overzicht van de online presentaties is te vinden onder het kopje ‘Evenementen‘. Hier kunt u zich voor de verschillende online presentaties inschrijven.

De online evenementen zijn kosteloos en duren circa één uur.  In het eerste deel zal een gastspreker een presentatie geven. Aan het einde van de presentatie is er tijd voor vragen.

Schrijf u nu in voor de online presentaties en laat u inspireren door één van de gastsprekers.

Het Task Force team zal de komende tijd meer online evenementen organiseren die gericht zijn op concrete en specifieke vraagstukken van gemeenten. Houd onze website en Linkedin pagina in de gaten voor meer informatie.

We kijken uit naar een actieve deelname!